MojaLekáreň.sk

Tangle Teezer – zázračná kefa na vlasy

Profesionálna kefa Tangle Teezer, určená na rozčesávanie vlasov, je prevratným vynálezom svetovo známeho koloristu menom Shaun Pulfrey.

Tangle Teezer – zázračná kefa na vlasy
Zdielať
Navštívte súvisiacu produktovú kategóriu

Shaun, bývalý zamestnanec salónov Vidal Sassoon či Tony & Guy, ktorý farbil vlasy Victorii Beckham, sa v roku 2007 prihlásil do reality show v BBC, aby našiel investora pre svoj podnikateľský plán založený na jednej jedinej kefe. Za 85 tisícovú investíciu ponúkal na výmenu 15 percentný podiel v jeho začínajúcom podnikaní. Neuspel s odôvodnením, že jeho nápad nemá šancu na úspech a je vopred odsúdený na zánik.

47-ročný kaderník sa nevzdal a už ďalší mesiac umiestnil svoj Tangle Teezer do známej siete obchodov Boots. Jeho tržby v nasledujúcich desiatich mesiacoch vzrástli na 800 tisíc libier a priniesli mu zisk 200 tisíc. Teraz sa Tangle Teezer predáva v 65 krajinách po celom svete a očakávaný obrat tento rok je 8,2 milióna libier.

Tangle Teezer češe vlasy Kate Middleton, Rihanne, či Nicol Scherzinger a doteraz vyhral celkovo 14 ocenení a má dokonca aj svoj patent.

 

Čo vlastne Tangle Teezer je a ako funguje?

Tangle Teezer je špeciálna profesionálna kefa na vlasy z plastu. Štetiny má špeciálne navrhnuté tak, aby sa ohli nad každým zamotaným vlasom a urovnávali vlasovú folikulu.

Skvelo padne do ruky, môžete si vybrať z rôznych farebných variácií, či druhov (na rozčesávanie mokrých vlasov, na suché vlasy, či v tvare kvetinky pre ľahké uchopenie do detskej rúčky) a je vhodný pre všetky typy vlasov od jemných a krátkych cez kučeravé a dlhé až po farbené a oslabené.

Tangle Teezer kopíruje tvar hlavy a pokožke poskytne masáž a vlasom rýchle prečesanie od korienkov až ku končekom bez toho, aby Vám vlasy trhal či lámal. Výsledkom dlhodobého používania sú krásne zdravé a lesklé vlasy.

Navštívte súvisiacu produktovú kategóriu
Kozmetika a hygiena

Prečítajte si tiež

Hylak Forte nie je dostupný v lekárňach (kamenných aj internetových). Podľa predbežných informácií by mohol byť k dispozícii v júli 2024. Keďže ide o registrovaný liek so špecifickým zložením,…

viac

Čierny kašeľ je vysoko infekčné ochorenie spôsobené baktériou Bordetella pertussis. Prenáša sa najmä kvapôčkovou cestou od infikovanej osoby, ktorá môže byť aj bez príznakov. Inkubačná doba čierneho…

viac

Záškrt je infekčné ochorenie spôsobené baktériou Corynebacterium diphtheriae alebo jej toxínom. Tento toxín postihuje horné dýchacie cesty, spôsobuje odumieranie slizníc a tvorbu nánosov v hrdle a…

viac

Dračia krv alebo Sangre de Drago je prírodná tekutá živica tmavočervenej farby, ktorá má v Peru dlhú tradíciu a v minulosti sa používala aj v starovekom Grécku, Ríme, Indii alebo Číne. Hoci niekoľko…

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.